Tak Makan Acid Folic

Saya sebelum dapat tau pregnant tak makan acid folic. Bila dah UPT positif baru start makan. Buat scan rupanya baby dh 5 weeks tapi memang nampak kantung je. Agak agak ada tak apa apa yang berlaku kalau lambat ambil folic acid. Risau hm

2 Các câu trả lời

insyaAllah xde apa..sbb sy pon biasa nye makan acid folic lepas dpt tau sy prgnt,scan 5 week biasa nye memng nmpk kantung..try lgi 2 week gi scan..insyaAllah nmpk baby

Taklah. doa yg baik2 je. dalam makanan seharian kita pun ada folic acid