BAYI BARU LAHIR

Hai semua, saya nak tanya siapa yang ada pengalaman macam saya.. Bayi saya baru umur 6 hari. Harini hari ke 3 kena admit si nicu sebab jangkitan kuman. Dia bernafas laju. Terpaksa admit di nicu untuk masukkan antibiotic 5 hari & on oxygen.. Agak2 lepas habis antibiotic tu boleh keluar hospital dah ke😔.. Saya rindu sangat dengan baby sy tu. Doakan baby sy cepat sembuh ye semua💜

5 Các câu trả lời

sorry nak tnya sis, jangkitan kuman tu sbb gbs ibu ke?

2y trước

@Farah alright sis. thank you fr the sharing sbb sy pun ad gbs. due sebulan lagi. huhu