Bayi bernafas laju

Hai mommy.. siapa ade pengalaman bayi admit sebab nafas laju selepas melahirkan ank.. brape lame dia admit biasenye.. emmm kesian bby..

1 Trả lời

Pengalaman saya sendiri.. baby baru 3week admit wad NICU sbb nafas laju.. klu ada jangkitan kuman d paru2 akan lama dlm wad dan on antibiotic mcm ank saya.. Tpi tak pasti pula utk baby yg baru saja d lahirkan.. Bnyk kn berdoa ya mumy.. Semoga baby cepat sembuh..

2y trước

betul tu.. doc on antibiotic.. sian dgn baby kena jarum.. tpi apa bole buat nak anak sihat.. hati kena kebal..