Musim Covid19- Check up di Klinik swasta atau klinik kerajaan lagi okay?

Hai semua, saya nak tanya musim musim covid ni bahaya tak kalau kita checkup di kk? Sebab saya ada asthma dan masih belum ambik vaksin. Sangat high risk. Bulan depan dah start 1st checkup. Tapi sangat pening nak buka buku pink kat kk ke klinik swasta. Need help...

2 Các câu trả lời

Klu kt kk, check lebih menyeluruh. Klu kt swasta, jimat masa. Terpulang pada diri sendiri. Sy pilih swasta sbb sy tk blh commit appointment kk sbb sy kerja shift hours, dan sy lg selesa utk settle semua cpt drpd habiskan masa menunggu turn.

musim covid ni, tak kira lah kk atau klinik swasta - sama saja bahaya/risiko. kk ada patient, klinik swasta pun ada patient jugak. selalunya yang menjadi concern bab nak pilih kk / klinik swasta ni adalah masa.