Bersama suami

Hai semua saya mau tanya. Boleh tak saya bersama suami? Saya pernah ada pendarahan di mana saya terancam keguguran. Sudah sebulan kami tidak bersama. Saya kesian pada suami saya dan juga risau. Boleh ke kalau saya bersama? Skrg saya sudah 15minggu kandungan.

2 Các câu trả lời

Saya baru 13 week...saa jga ksian pada suami lame juga lg2 saya mabok teruk.SAya just bersama tu scara plhan shaja melepaskan saje..jnji suami ok..ttp kalau sbelom ni ada sejarah atau selepas bsama ada bleed better jgn.

boleh jeee.. tp hati2... jgn kasar...