Bersama suami 30weeks pregnancy

hai mommies, nak tanya kandungan 30weeks masih boleh bersama suami ke ? first mom sangat lah risau kalau ada effect baby ke bukaan ke 😅 sangat takut tapi kesian dekat suami asyik mengendeng je nak haha . Please help tq

2 Các câu trả lời

kenapa pulk tak boleh. dah nak hujung2 lg bagus bersama selalu. takkan efek baby sbb baby dlm kantung dia & bersama kan takat masuk vagina je bukan sampai rahim😅 jadi takda apa nak risau k

boleh ja bersama sis ..tapi klau sy serik la nak bersama hahhaha sempit betul laluan utk pistol tu hahahahahaha sakit lain macam 🤣🤣🤣🤣