Rasa degup degup dekat perut

Hai semua! Saya dah 23weeks. Saya nak tanya saya selalu rasa perut saya berdegup mcm degupan jantung. Bukan tedangan baby tau lain rasa dia . Selalu jadi waktu pagi lepas bangun tidur . Ada yang pernah jadi tak ?

10 Các câu trả lời

pergerakan baby tu. baby bukan tendang je. kuak lentang pun dia buat dekat dalam tu🤭

boleh jadi baby sedu. boleh jadi denyutan nadi. kita xkn boleh dengar denyutan jantung baby.

Normal.. pergerakkan baby tu.. sbb sy pun mcmtu.. makin kerap rse mcm tu ble dah masuk 20weeks☺️

normal tu..jgn risau.kdg2 kita solat pn ada dupdup plhan..tu tnya org dlm tu sihat.🤭

rasa bby sedu tu..masa saya scan aritu tu pun tegok bby tgah sedu..hehe...

kalau baby² saya, slalu sedu.. 😆🤣

nadi, salur darah saat hamil.lebih mgembang dan membesar

Baby sedu tu sis

normal je