Degup jantung makin laju

Dah lama tak mengandung, anak bongsu dah 2 tahun lebih. Kali ni mengandung, baru teringat degup jantung akan jadi lebih laju dari biasa. Patut la rasa tak selesa semacam, ingat sebab emosi tak stabil asyik rasa nak marah je, jantung pun berdegup laju. Korang bila baru perasan benda ni? Saya baru masuk 5 week dah terasa dah ni. 😅 #antarabendayangtakberapagemarbilamengandung

2 Các câu trả lời

Boleh beritahu doktor jika rasa perlu psl jantung tu. Try praktis tarik nafas & hembus slow2 sampai rasa lega dan rileks. Jgnla mrh sis. Tak elok. Nanti hormon tak baik keluar. Kesian baby. Kalau nak mrh istighfar duduk dulu. Saya pula terbalik. Masa pregnant anak sulung ni tak suka marah. Suka rileks je.

jantung berdegup laju mcez mne nk buat sis . bleh bgthu x?