Scan 5w mmg takde degup jantung lagi ke?

Sy scan 5w6d..doc ckp xde degup jantung..dan doc ckp kandungan tak jadi.. Tp sehingga skrg dan 6w4d, sy xde kua darah dan xde sakit perut.. Ade ibu² pengalaman mcm ni... Mmg 5w xde degup jantung lg ke?

5 Các câu trả lời

jangan risau sis..bykkn think +ve je...saya pon masa 5w4d scan kantung pon xnampak lg...6w5d scan bru nampak kantung....7w5d buka buku pink awal sbb preggy kalini ade spotting...repeat scan 9w5d bru nampak baby & heartbeat...alhamdulillahh

2y trước

Spotting tu lama tak? brapa hari?

Awal lagi tu sis. Sis tunggu sampai kandungan usia 10 minggu ke atas . Scan semula. Mesti dah nmpk baby. Dn degupan jantung. Tapi kalau saiz kantung makin lama makin kecil. Mungkin kandungan tak menjadi. - blighted ovum

3y trước

terima kasih atas perkongsian🕊️🕊️

Ya Allah doc pun macam bukan doc je. saya 7w baru nampak kantung 1cm, 11w baru dapat dengar jantung baby. tu pun slow je. positive ya sis, tak pernah lagi sy dengar 5w dah ada heartbeat. selalunya 7-8w start

3y trước

terima kasih atas perkongsian dan kata² semangat🕊️🕊️

heartbeat ada masa mnggu ke 7 ye sis😅. bawah dri tu mmg tkkn ada heartbeat. ada kantung je😅

3y trước

terima kasih atas perkongsian💕💕

awal lagi nak ada heartbeat. at least 8w keatas boleh nampak jantung baby