Lambat period 4 hari, test macam positif tapi hari ke-5 saya period, macam mana tu?

Hai semua, saya baru dalam dunia ni. Saya lambat datang haid dah 4 hari, sevelum ni tak pernah. Hari ke-3 tu saya buat test lepastu samar2, macam tu apa maksudnya? Lepastu tiba2 hari ke-5 saya datang period dengan senggugut teruk. 🥲 fikir macam2 dah sekarang ni. risau. #firstmom #bantusharing #ingintahu #pengantinbaru #pleasehelp

Lambat period 4 hari, test macam positif tapi hari ke-5 saya period, macam mana tu?
15 Các câu trả lời

mybe chemical pregnancy je tu. so bila x lekat, darah period akn turun.

2y trước

huhu baik, terima kasih sharing 🥲

blum rezeki lg sis.. insyaaAllah next tyme ade rezeki sis..

2y trước

Tadi saya pergi jumpa dr & buat check up, saya negative dh, dr kata kemungkinan early miscarriage, tapi keadaan rahim is okay. In Sha Allah next time

kalau kitaa period kita tk mgdung sis doc ckp

2y trước

saya pernh mcm tu sbb tu saya tahu ..lpas dri tu saya period n doc kataa x mgdung lpastuuu tahu2 lekat hehehe

positif..tnggu lg 2 mnggu ..check blik

2y trước

🥺🥺 terima kasih

period la tu

2y trước

betul tu dr kata period macam biasa