Kurang ketinggian

Hai semua. Saya baru buka buku pink. Lepastu bila check tinggi, saya kurang dari 145cm. Nurse kata kemungkinan czer besar. Saya baru 11 weeks. Betul ke apa yang nurse cakap? Atau ada ibu2 yang macam saya nak share pengalaman? Saya tak kesah bersalin secara apa. Cuma nak build mental sebelum tu. Huhu terima kasih

1 Trả lời

dlam buku pink ada bgtau sbb knp kalau kurang ketinggian kne czer. mne2 cara bersalin pn ok sis. yg penting anak kita lahir selamt & sihat