Minyak Telon

Hai semua. Sape pernah guna minyak telon brand Mustika Ratu ? Okay tak ? Sudilah share dengan saya. ?

Minyak Telon
37 Các câu trả lời

Saya guna okay sangat. Alhamdulillah anak perut tak kembung.

5y trước

Panas tak ? Atau biasa2 je 😊

X pernah guna minyak telon ni.. biasa minyak yuyi je..

5y trước

Minyak yuyi saya suka bau dia. Tp saya rasa mcm panas sgt pulak 😅

Ok je sis.sy pnh gune pkai tuk bby sy 😉

Maaf sis, tak pernah guna minyak telon brand ni.

5y trước

Saya guna macam2 brand, tukar2. Saya guna: - Minyak telon Bayini mestika (dah pakai 3 botol). Saya pakai minyak ni sebab kakak ipar suggest. Dia kata anak dia mudah poo poo pakai minyak ni. - Minyak telon Cap lang (botol warna pink) . Ni minyak favourite saya. Bau minyak dia pun sedap je, bau herba. Mak saya pun suka minyak ni. - Minyak Yu Yee. Bau pun best. Ni pun kakak ipar saya yg lain pulak suggest. Anak dia tak kembung perut pakai minyak ni. - Tasneem Naturel T-rub bam. Saya pakai ni masa dalam berpantang. Selang seli dengan minyak telon bayini mestika. Baca review bam ni bagus untuk baby kembung perut, sembelit, masalah penghadaman.

Apa sbnrnye function myk telon ni ye?

5y trước

Ooo..kirenye mcm myk angin la ye..ok2..tq

Untuk mild okay la..

Ok But every baby not same ya

macam baby oil tu ka ni?

Xpenah guna.. best x bau dia?

5y trước

Sy due May nnt.. bulan posa 😇😇😇

Saya guna mmg bagus