Minyak telon

Salam dan hai mummies semua, nak minta suggestions brand minyak telon untuk newborn yang bagus. Terima kasih. #bantusharing #firstmom #firstbaby

4 Các câu trả lời

ikut lah... kdg sy suka pakai my baby telon utk halau nyamuk sbb wangi dia satu rmh boleh bau 😂 klau nk hangat ii sikit sy pakai kn minyak kayu putih, klau nk panas lgi skit sy pakai kn minyak yu yi cap limau

2y trước

Thank you mummy 🤗

nyonya mener...masa anak 1st da guna..in syaa Allah 2nd nnt pun guna juga...boleh dapatkan di shopee..

Bebiku. Sbb ingredient dia tu selamat for baby. Takda menthol semuatu. Hehe. And harga pun murah

wsalam, minyak telon bebiku pun okay ,bau pun sedap.