Minyak Telon

Hai semua. Sape pernah guna minyak telon brand Mustika Ratu ? Okay tak ? Sudilah share dengan saya. ?

Minyak Telon
37 Các câu trả lời

4 org anak saya semua saya pakaikan brand ini..ok..bau pun sedap je..

Memng okey too guna minyak telon bau wangi.. Dan Tak langsi baby...

Best bau dia.. lekat kt bby..mmg rasa uma bau bby.. melekt baunye

Okayy sgtt gunaa minyak telon nie...bau pun wangi.

Sebaiknya pakai minyak telon ni sis , sebab minyak yuyi panas.

Anak pertama hingga ke keempat semua pakai minyak telon ni..

Ok je.. mcm minyak telon yg lain.. sy pakai utk anak ke 3 sy

best guna..sy guna set mustika ratu time tgh berpantang dulu

Antara mustika ratu dan minyak bayini..mane lagi bagus ye

Brp rm yg mustika ratu ni? Sy biasa pkai bayini mestika

5y trước

Telon mustika ratu ni rm8 ke? Sama harga mcm bayini la