Hai semua, normal tak baby baru lahir seminggu sudah 3 hari tidak berak ? Breastfeed mix fm

Hai semua, normal tak baby baru lahir seminggu sudah 3 hari tidak berak ? Breastfeed mix fm.. kurang air susu tpaksa campur fm #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

mean baby awak more minum susu fm ka? if baby more minum susu fm rasanya tak normal kalau tak berak. ada kuning tak?

2y trước

if banyak minum susu ibu normal. tapi kalau baby ada kuning yg belom turun kena bagi baby awak berak kerap. cuba buat urutan iloveu dan cycling setiap kali lepas baby awak mandi

dia byk minum susu formula ke?

2y trước

minum sikit je ,,