Hanya ibu

Hai semua normal ke klau awal pregnant keluar mcm coklat²

2 Các câu trả lời

Tak normal, spotting di awal kehamilan blh jadi sebab proses penempelan atau ancaman keguguran. Silakan jumpa doktor segera

3y trước

Ye betul setuju👍🏻

Tak normal, kalau tiap hari keluar better refer doktor ye sis. Risau jadi apa apa

3y trước

Sis apa jenis warna yg keluar selain keputihan, kena wajib buat pemeriksaan ke doktor. Masa checkup pon nanti nurse akan bgitahu kalau ada berlakunya pendarahan atau spotting coklat mmg kne jumpa doktor. Lepasni jumpa okay. At least boleh cegah awal👍🏻