Baby kuat tido

Hai semua, normal ke baby 1 bulan 15 hari suka tido .. dia bangun utk minum susu mandi dgn tukar lampin je .. selain tu .. dia nngis .. lepastu tido .. normal ke ? bantu saya pliss saya first mom 😩

3 Các câu trả lời

Sblum ni baby saya kuat meragam and kerap bngun je, nak tido susah kadang kena pujuk2 baru tido. Ni skrng ni nak masuk 2 bulan ni tiba2 mcm kuat tido pula. Bngun minum susu tukar pamper je. Meragam tu kjap je pastu tido balik. Klau mlam mmg lena dia tido bngun setiap 2 jam minum susu badan pastu tido balik. Saya pun risau tengo

Tlg share sikit pangai baby awak dgn baby saya 😂 Anak saya high need, nk tidur kemain berdongdang syg dulu

bby 0-3 bulan mmg kuat tidur..bagus lah utk tumbesaran otak, imun dia. kenapa nk takut 😅

6mo trước

ye awk normal saja keadaan mcmtu..and maaf klu rasa cara sy jawab buat awk xselesa 🙏