Baby kuat tido..

Normal ke ye baby 1bulan lebih kuat tido? Bangun susu..lps tu tido balik.. xdan nk ber tummy time..#SeriusTanya

3 Các câu trả lời

normal sis..ank sya pn mcm tu kuat tido.. skrng dh 4 bulan pn kuat tido jga x sempat nk main ngn dia lama² dh ngmuk nk tdo blik..sya sempat buat tummy time kt dia bila dh hbis mndi tu pn dlm 2 mnit je..

best la baby kuat tido..baby sy 44hari hari ni merengek melalak je..tido pn skejap² je 🥲

Baby saya 40 hari....susah tidur😭😭😭😭