Susu formula milk

Hai semua.. nk tnya selain dutch baby, ade x susu fm yg lain sbb baby cirit birit lps minum susu dutch baby

2 Các câu trả lời

susu fm ni awak sendiri kena try and error. sebab penerimaan baby kita semua tak sama. kalau cirit birit awak kena cari susu rendah lactosa ataupon free lactosa. mcm sy sendiri try 4jenis susu baru jumpa yg sesuai dgn baby. ada mommy yg lebih dr tu pon ada

ade byk susu kt pasaran sis.. tp klu yg mesra poket mcm dutch baby,bley try lactogen & dupro..