Kandungan 6 minggu

Hai semua. Ni first baby untuk saya. Normal ke kandungan 6 minggu tapi masih terasa sakit di bahagian bawah perut macam sakit senggugut?

6 Các câu trả lời

banyakan rest.. sy masa 6 week ttba sakit mcm segugut esoknya bleeding smpai skrg 9w tapi sy ni kategori threated abortion rahim x kuat.. hari² mkn duphatson... rest je dulu klw ada spotting or bleeding trus g check..

Normal. Saya sakit mcm tgh period dgn sakit kt breast sgt2. Perut tu mcm cramp je. Kalau ada spotting terus g jumpa doctor k

Normal. Tu tanda rahim nak kembang utk tampung tumbesaran baby. Selagi takde bleeding okay je.

rehat kn diri secukup nye..kalau ada keluar apa² terut ke hospital

Normal, Banyakkan rehat...

normal