GDM

Hai semua nak tanya ade tak mommies yang minum air gula lepastu disahkan ade GDM? Saya mase anak first makan melantak manis semua minum air gula bacaan normal. Yg kedua ni kantoi pulak ? macam mane ye mommies jage pemakanan sebab saye dalam fasa mabuk5 lagi makan pon tk berape nk selera. Dugaan kene GDM huhu

1 Trả lời

Sy pun bru je disahkn gdm. Haha.. Kene kurgkn mknn dan minumn bergula sis. Air masak 2litre sehari kalau xloya. Nasi dan roti pun ambil sekadarnya je. Moga sis dan baby sihat ye. Doakn sy jg

5y trước

Sy 16w. Sbb ade family history jgk sbb tu kene minum air gula. Nk buat mcm mane kn. Hehe xpe. Yg penting kite jaga pemakanan utk diri dan baby 😊