keinginan suami

Hai semua momy. Sy nak abes pantang dah, smlm husb sakit kepala nak demam,sy tnye npe? Dia kata nak bersme is3 sbb dh xthn skit pale, husb nk seround dl smpi lh siap bersenggama, br husb lega & nmpk sihat dh ? bertabahlh whai is3.

12 Các câu trả lời

Kesiannya... 😣 better sihat dulu.. baru bersama.. suami patutnya kena faham.. proses healing ni perlu.. tapi kalau sis okey.. teruskanlah.. kalau saya tak boleh

Hai sis semua..sy nk tnya, relevant lg x zmn skrg kna pntng bsma suami 100hri? Sy msih xphm apa motifnya😂

5y trước

Tq suma sbb bg pndgn. Sy blm prnh bsalin..cuma bru lps ggur sbln yg lps..😂😂 so xda pnglmn lg..hehehe..

Sis buat je die klimks... Lpskn skit kple die tu je.... Hihihi....

😂😂 .. Pandai en.suami pancing umpan

🤣🤣 lucu pulak baca.ketawa sndri

alahai.. siannye si isteri..

😅😅 nak buat cmne kan

Naye 😆

😂😂😂

😝😝😝