no morning sickness.

hai semua mom.. i am mom to be .. first pregnancy .. first b4 tahu kandungan da 6 weeks..and also xda bleeding spot . Alhamdulilah. Lepas tu saya ada angkat berat terasa sakit sikit bahagian ari tapi xda darah keluat. tapi yg peliknya saya takda morning sickness langsung.. skrg baby da 9weeks da.. bila scan siap mlompat2 baby.. kepada mom2 yg ada experince,normal ke xda morning sickness. alahan ngn bau mknanan takda tapi craving western food je .. hhahha

38 Các câu trả lời

same sis.. tp sya msok 30 mnggu bru larh na ade m.sickness tu.. 😅😅

Sy 4x mengandung, alhamdulillah sume xde morning sickness 😁

In sya allah,normal..Tak smua org Ada morning sickness..

Kita sama 😆 Kalau boleh nak western food je 😂

Saya da 8 week ..tp tk ada rasa muntah2 pun..☺

Saya pun first trim cuma mual dan takde selera....

4y trước

Hahahah...suami pulak kene...

Untung sis x dk morning sickness 😁

jgn mntk alahan sis.. xbest.. hehe