First mom to be

Hi mommies , nak tanya normal ke kalau rase sakit breast dengan cramp perut tu kejap ade kejap takde ? Risau jugk sebab first time mom to be . And lately banyak berjalan , yelah nak raye kan . Tapi sekarang setakat tk lalu makan , tekak tak selera , pening , muntah, sakit pinggang dengan penat je . And dah 6 weeks takde spotting lagi .

1 Trả lời

Sy breast mmg sntiasa sakit..cramp hari2 on off tp dh krg sikit,selera makan pun cm dh ok sikit,tekak kdg2 rs pahit,bloated..sy byk bedrest mmg xjln2 sgt sbb ada sjrh ggr 4x..jd sy kena korban demi anak

6mo trước

Yeke sis ? Tekak okey cume selera tu bergantung pada makanan . Breast sakit tapi kalau dipicit laa takmacam sebelumni sentuh pun takboleh sakit yakmat . Maybe lain orang lain sympthom kan , btw jaga diri sis