Cara untuk kawal darah

Hai semua kpd ibu2 dn bakal ibu.. boleh sesiapa suggest..atau tips utk kekal Kan bacaan darah? Pagi tadi..pergi checkup.. darah saya *11.10* Dua kali pergi checkup... Still tk baik2 bacaan darah..boleh sesiapa share tips utk sy menambahkan lagi darah? Dan buat Masa ni..walaupun dh msuk trimester 2.. sy msih Tak dpt nk makan macam2.. masih alah.. sy pun masih kurang nafsu makan tu..

2 Các câu trả lời

Try makan kurma, buah delima dan sy minum susu mamadil.. So far ok sangat, darah pun setakat ni 13+ xpernah kurang.. Now 6 month pregnant..

4y trước

okeh sis..tq ☺️☺️