Tips bg rendahkan bacaan tekanan darah

Ada sesiapa ada tips utk turunkan bacaan darah tinggi tak? Sy risau huhu kalau jus mamariam je jus gulsan tu berkesan ke utk tekanan darah?#firsttimemom #pleasehelp #FTM #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Knape nk ambik benda2 mcm tu? Better u ambik real food @ minimize benda2 yg tinggi garam nie @ pantang makan benda2 yg tinggi garam... Did u even know jus2 tu bukan ada lulusan kkm pun. X takut ke consume masa skarang, akan dtg menyebabkan kidney failure lah, kerosakan hati lah... Or its better u pergi change lifestyle. Maybe its work for others, what if suddenly u consume things get worse in ur body... Nnt nk menyesal pun x guna.

11mo trước

sangat setuju dgn pendapat mommy ni❤️