Milo

Hai Semua , kite nak tnya , boleh tk minum milo? #1trimester . ada org ckp air coklat ni panas dalam . betul ke?

23 Các câu trả lời

Boleh sj sis..sy pn time 1trimester milo o + biskut crackers tu je makan sbb itu je boleh terima..tp sebab risau kena gdm, sy buat milo kosong je dan biar kurang manis.. tp masuk trimester 2 ni, milo dah tak boleh terima pula..😅

Hahah.. kalo sya, milo bkan lgi minuman..tp jdi mkanan plak time hamil anak prtama dlu haha.. tp ikut bdan msing2..klo sya xda msalah hb atau sampingan jua lah anak lps brsalin..amen..😊

Boleh je. Tpi jgn kerap mcm sy. Milo manis. Sy kena kencing manis. Ade gdm. Kena beranak 38week gara2 minum Milo tiap2 hri awal peknan. Klu boleh minum milo o

Since when chocolate boleh panas dalam? Jangan dengar cakap orang Sis. Makan je tapi Jangan makan banyak pulak Takut Nanti kencing manis.

5y trước

entah , kawan2 saya ni , tkut pulak bila dorang ckp mcmtu . hehehe okay noted thankyouu ..

Sy minum milo gak tapi guna cawan yg kecik je. Seminggu sekali je minum.lain org lain penerimaan tu kot.. 🤔rasanya la..

5y trước

Sama2 😊

Mnom ja ygg..sy alah dl ari² teh ais padhal teh kn angin tp mmandgkn tu ja yg bby nk ok alhmdlh kncg maneh papn xda

5y trước

😍😍😍

nurse sy x galakkan klu minum milo tp nk makan ubat. die suh jarakkan masa...tp milo tetap best. hehehehe

Boleh,kalau bncuh sndiri.. jgn trlampau manis. Kalau beli yg kotak tu,make sure cmpur air ksong skit..

5y trước

okay noted , thankyouuu tauu

rasanya depends badan masing2. kawan saya okay je minum milo. tapi saya xboleh nanti HB rendah 😆

5y trước

okay baik thankyouu . hehehe

Xpns dlm pun sebenarnya. Blh minum xder masalah tp jgn byk sgt rasanya sbb tkut gula je haha

5y trước

hahahaha okay baik terimakasih