Milo

Hai Semua , kite nak tnya , boleh tk minum milo? #1trimester . ada org ckp air coklat ni panas dalam . betul ke?

23 Các câu trả lời

Boleh sis.xde pantang lrang Pon .cuma kalau kopi je jangan kerap minum .sebab kafein

5y trước

okayyy noted , nasib bukan peminat kopi n tk mnum kopi hehehhee . thankyouu

Minum milo bagus. Mengenyangkan. Boleh jaga berat badan dan pemakanan.

5y trước

okay thankyou , lega saya dgr , kalau tk hari2 saya mnum air masak dgn jus buah je .

Sy minum milo jugak.. tpi minum segelas sja.. jgn minum bergelaas2..

Milo xde masalah pon. Cuma jangan kerap minum sebab nnti hb boleh turun.

5y trước

oh okay baikk thankyouu ..

Sy minum smpai beranak OK ja cuma Jgn minum yg 3in1 minum Milo kosong

5y trước

okay noted , thankyouuu...

Boleh je. Tak pernah dgr pulak heheh tp milo ada kafein xboleh kerap

5y trước

hehehehhee baik terima kasih😊

Boleh sis, saya hari2 minum milo tapi tak bancuh dengan susu/gula

5y trước

okay noted , dpt jugak minum milo . hehehe thankyou

Boleh je minum sis.. sy kerap jugk minum sbb lapo..😅

5y trước

hehehhee sye mnum milo barulah mual tu hilang .. hehehhee

Pelik jugk sape ckp coklat panas dlm ?🤭 bole je laa

5y trước

hehehehehehee . baikk thankyouu ..

sy mnm je sis..tp x kerap lh..smnggu skli 2 je...