2 bulan xdtg period tp check upt negatif

Hai semua ibu2..maaf 1st skli sy nk tya..ada yg pernah alami sama mcm sy.sy dh 2 bulan lbih xdtg period.last period 27/6/2023.bila sy check upt negatif.2x sy pergi mngurut.kali pertama mngurut sy kncing kuar darah.so sy egt darah period dh turun ..keesokkannya tgok xde darah.kali kedua sy pergi mngurut.bidan tu ckp sy mngandung.jdi dia xbg sy meniarap..bila sy check upt negatif..tp sy ada simptom2 mngandung contohnya,pening ,mual,muntah,kuat lapar.. inshallah minggu ni sy cuba pergi klinik utk check takotnya ada something yg xkena..jgn kecam ..doakn yg baik3 utk sy..sblum ni kalau sy xdtg period 2 bulan mmg sy pregnant tp kali ni mcm ntah la nk ckp..sbb period sy kdg2 irregular..tp sblum ni period sy setiap buln dtg..sy risau klu ada mslh lain..doakn sy baik sja2.. terima kasih.

6 Các câu trả lời

klw upt xdpt detect, awk bt ujian drh hcg, atau pn scan trs. inshaAllah akn dpt jwpnnya knp prd awk xturun, smada mmg pregnant@hormon wanita

10mo trước

haah mmg nk pergi nty ..☺️

Boleh minta doctor scan kan sebab air kencing x boleh detect lagi kan ? Inshaallah, moga dipermudahkan

10mo trước

haah sy byk kli dh try test upt tp negatif.dlm masa yg sama xnk berhrp.tp tulah asyik pening ja .muntah..

semoga baik baik sja. insyllah ada tu. jngn trlalu fikir ok. jga mkn minum jaa

10mo trước

tq awakk ..aamin hrp xde apa2 yg xelok lah.huhu

check dlu ...think positive insayallah okeyh saja tuu👍

10mo trước

tq sis ..in sha allah sabtu ni sy g check kt klinik..minggu lps dh pergi klinik tp kena buat appointment dulu pastu full pulak nk booking ari ahad tu .☺️

semoga baik2 saja

try cek

10mo trước

sy dh check sbtu lepas .negatif ...nty nk pgi klinik pulak nk try check scan perut .