Nama anak perempuan♥

Hai semua ibu² cantik.. Jom kongsi nama anak2 perempuan ibu².. Mana tau boleh buat inspirasi. Hehe.. Dah scan td doc kata baby girl..hihi.

182 Các câu trả lời

kalau dapat rezeki anak perempuan ,, saya dah ada 2 boboiboy 😁 , sekarang pregnant anak ke 3 , baru 7minggu ,harap2 dpt gegirl pula 😍

Siti Irdina Safiyya - kehormatan kesucian Siti Aneesa Safiyya - kemesraan kesucian Now 32 week.. antara dua tu la.. which one better?

5y trước

siti aneesa safiyya 😍

Nama anak sedara : Dhia Laura Delisha Insyaallah Baby girl yg bakal lahir niy tggu hari Jew niy.. : Nur Danisya Aelina ❤️

Saya pun scan baby girl .. KAlau rezeki baby girl .. Insyallah nama baby dhea issabella .. Papa dia pilih ..

Baby before lahir scan kata girl dh pilih nama *DELISHA AMMARA AUFA* sekali keluar baby boy (MOHD QOYYUM AZHKA) AHAHAHAH

5y trước

Gov and swasta juga last I scan 34weeks gleneagle says baby girl 😂 baju2 pon byk girl belih tapi nasip Ada jiga belih yg unisex but g hospital packing baju girl semua then dlm labour room baby pakai baju girl semua blanket pon pink 😅

Nor AuniZahra Nor Aleeya Filzah Coming soon tp X sure jantina lg..klu girl igt nk ltak Nor Aaira Faeezah ☺️

Klo rezeki yg ni ppuan nk letak nama Nur lili kharlisa,, abg dia muhammad khaliq nur isa'ad b mohd nor syazwan

Sy bru 6week.. tp da berangan lau ada ank girl nk bg nama MARYAM INARA..😍.. lau boy .. biar suami bg nma.. hehe

5y trước

Sy pn ada cadang nk letak inara.. Apa mksd inara ya.. Ada yg thu x

Amni humra’ Hajatnya nk bg nama ni la kt second bby. Dah ayahnya nk amni hazirah pulak😁

Nur Afeefa . Cahaya kejujuran . Nama cari last minit tapi ramai orang cakap simple dan sedap