Nama anak perempuan♥

Hai semua ibu² cantik.. Jom kongsi nama anak2 perempuan ibu².. Mana tau boleh buat inspirasi. Hehe.. Dah scan td doc kata baby girl..hihi.

182 Các câu trả lời

Qaira aanur Qisya aleesya Nama anak buah...anak sendiri belum ada rezekizz☺️

Nur khainida sofea Nur khairina shamira Nur khaidira syaida.. Saya da 3 anak dara...😂

orked adana , sy preggy 4w . sblum preggy lagi suami suka nama tu . haha harap ade rezeki .

5y trước

Wahh sedapnya.. Mmg tringin jgk nak letak nama bunga.. Mawar.. Anggerik.. Cempaka.. Hehe

Kalau rezeki saya anak perempuan saya letak nama ni - Naila Aisyah🥰, Naura Aisyah💞

Nur ulya ufaira(memancar kn cahaya yg lebih tggi dan pemberani) bakal lhir lagi 3 bulann

Nik nur putri adeera afeeya.. Nama untuk baby girl yg bakal lahir bln 5 nnti😍😍😍

Klau girls anak saya Nur aliya . Saya bagi nama yg pendek tak payah panjang sngat 😊

Naira@Naura Haniyya Humaira Insyaallah, bby hujg bln ni, atau awl bln dpn.. 😊😊

My girl name.. Nur Aira Batrisyia.. Esok dah nak pergi buat mykid baby.. 😍

Puteri sulung saya nama : Nur Raisha Safiya(cahaya puteri yang bersih dan jujur)