Pedih perut

Hai semua.. Hari nie sy 8w4d.. Tapi hari nie perut rasa pedih² mcm lapar / rasa mcm lepas makan pedas.. Walaupun baru lepas makan pun tetap rasa macam tu.. Saya xambil makan pedas pun hari nie.. Sangat xselesa ?.. Ada x mommy kt sini pernah alami keadaan yg sama? Mcm mana cara nk kurangkan rasa tu?

1 Trả lời

Sedang lalui nye sekarang😅 Saya makan limau sunquick baru rasa kurang sikit..pastu banyakan bedrest..

5y trước

cuba mkn sikit2 tgok mcm mane..x pon try apple hijau😊