Tekak rasa pedih & macam terbakar

Hi momies, now i dh 29 weeks but lately nie tekak rasa pedih sangat & rasa macam terbakar. before nie ada rasa jugak tp bila makan pedas, tp now kerap pulak rasa pedih tu.. ada yg pernah ada experience ke & mcm mana nak buat ya. tq

2 Các câu trả lời

Sbb makanan lah tu... mungkin radang. Elakkan makanan yg beri trigger kepada pedih terbakar tu Dan better segera jumpa dokttor utk pemeriksaan. Elakkan makanan bergula, pedas, panas dulu.

9mo trước

sama

28 weeks...sama...rasanya acid reflux. doc boleh prescribe medicine.