NICU

Hai semua. Boleh sy tahu pengalaman ibu2 yg bersalin dan kemudian anak dimasukkan ke NICU? Baby sy mmg akan dimasukkan ke nicu selepas lahir sbb ada masalah jantung.

1 Trả lời

Mcm sy ritu ank ada msuk nicu selepas dlahirkan..sbb lahir 34minggu xckup bln bby pramatang...duk nicu selama 17hri...mg Allah pmudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin

5y trước

Allahu...sbr byk2 ea sis..hrp bby kuat mcm mommies nya..aamiin...