Perkembangan Anak

Hai semua,, ada tak kat sini yg baby kita sebaya,, baby saya 3m++,, 21hb 12 genap 4 bulan.. Baby mommy dah pandai apa ye sekarang,, baby saya dah pandai meniarap,, jerit2,, masuk tgn dlm mulut,, boleh mommy share tak ?

2 Các câu trả lời

Hai.. Baby sy 18 12 ni akan genap 4 bulan. Baby dah pendai meniarap, suka melompat.. Tiup2 air liur,jerit2, pandai reach for things/toys,hisap jari/tangkap jari org bawa ke mulut. Semua toys mmg dibawa ke mulut. Tengo kami makan, dia nangis tengok bila kitaorg suap makan.. 😂😂 teringin lah tu.. Haha.. Cuma baby sy x pandai tdo sendiri.. Kena pangku/dodoi/susukn..huhu.. Ada tips tak

Baby sy 21/12 nih msuk 2bln..pndai tgk org and snyum,msuk tgn dlm mulut dan kenal mommy dia..