opk

Hai selamat tengah hari. I nak tanya sikit pasal opk Mcm mn nak guna opk N check subur?

4 Các câu trả lời

macam saya start guna OPK lepas betul² dah kering dari period and akan test pada 2.00pm-2.30pm , sebab ada yang bgthu dalam masa tu telur² kita mula nak aktif ...tp boleh je start dr pagi .. my circle day on cd17 😊 tapi masih blm ada rezeki baby lagi ..

5y trước

sis try consume madu ajaib turki by wawa zainal tu.. sy consume tu ngan husb, Alhamdulillah asbab madu tu,Allah bg rezeki consume 1 botol ja dh lekat

Same as upt..both line must be dark. Better start after period so you won't miss any day. I found out my ovulation was early (cd5). Good luck sis

boleh guna 7 hari selepas period sampai lah opk double line tu waktu subur..

sama macam UPT.