opk

Hi i nak tanya sikit,mcm mana cara menggunakan OPK ye first time nak guna..tq

2 Các câu trả lời

Hii, saya sertakan cth gambar opk saya sendiri. Susunan dari atas sehingga bawah. Focus sebelah kanan. Kalau semakin terang dah boleh bersama suami. Waktu terbaik test pukul 2-3 petang sbb boleh dapat accurate result. Saya suggest lepas test tiap hari jgn buang. Sbb senang nak bezakan. Tulis date n cycle sekali.

4y trước

biasa buat opk ni berapa hari ye?

Bila kedua-dua line sama2 terang, mean positif, maksudnya boleh la coba bersama pasangan bagi yg merancang untuk zuriat