keliru

Hai saye nak tanya 2minggu lepas saye ade cuba pregnant test naik 2 line terang sikit ,pagi tadi saye cuba lagi sekali tetiba samar ..camne nak tahu ngadung ke tak ye sebab saye firstime dapat line macam tu ..terima kasih .

1 Trả lời

Sepatutnya line tu makin terang tapi takpa, kalau nak betul2 tahu kena scan di klinik lah cuma kalau terlalu awal pun susah nak nampak (selalunya). Puan try test pada waktu yg sama dan jenama upt yg sama kalau nak bandingkan.. Sementara itu jaga diri baik2 ya, jaga pemakanan, doa pada tuhan..