Muntah teruk

Hai, saya pregnant dah masuk 9 minggu. Saya alami muntah yg teruk sampai hilang tenaga. Alah dgn mcm2 benda skrg. Air kosong pun tak boleh minum. Minum je terus muntah. Apa ya yg sesuai utk gantikan air kosong dlm badan? Rasa nak nangis pula risau berlaku apa2 pada baby. Btw, air kelapa elok tak utk wanita hamil?

3 Các câu trả lời

air barli sis. Sy pn muntah teruk n ada admit masok air masa awal pregnant ..skrg 7bln maseh alah..air kosong..air masam2 semua tak boleh. berat pn total naik 2kg je. tabahlah sis..lama2 akan immune Ng alah ni..mcm Sy🤣🤣

beli ubat muntah. ada org kata air kelapa xboleh minum awal pregnant. tp saya minum je. alhamdulillah xde apa buruk jd