Alahan teruk

Hai ibu2 , saya nak tanya . Saya dah masuk minggu ke 7 sebelum ni teruk juga alahan saya nak bgun pun tak boleh , perut krem cirit birit makan minum muntah minum air kosong pun susah telan. Tapi hari ni saya tak rasa teruk sngt dah alahan bila makan tuh je masih rasa nak muntah adakah normal? Dia mcm still risau iyalah sebelum ni teruk alahan tiba2 okay sikit pulak nak makan minum air kosong pun dah boleh telan sikit dari sebelum ni .#SeriusTanya

1 Trả lời

normal mummy huhu. at least ade cuba mkn cuba minum telan je ape yg boleh okay sgt dah haaa.sbb klau langsung x paksa mkn minum boleh dehydrated n kena warded haaaa