Makan yogurt

Hi mommies. Nak tanya, yogurt boleh buat kita sakit perut ke? Taktahu kebetulan ke apa, tapi saya perasan saya kena gastrik selepas makan yogurt. Then semalam saya makan yogurt, tapi harini keluar spoting. Btw saya pregnant 5month. #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Uhm, tak berani nak cakap sebab kita taktahu kan. Yogurt memang melawaskan, tapi kalau rasa sakit tu tak pasti lah puncanya, sebab saya makan/minum yogurt alhamdulillah okay. Dah pergi check ke awak?

Saya pun mkn yogurt Alhamdulillah okay. Cuma jgn mkn yogurt je, yogurt tu buat mcm dessert. nasi semua berat2 tetap kena amek.