Susu drop

Ibu2 , nak tanya la . Baby baru 1month lebih susu ibu dh drop teruk , kes gaduh dgn suami n mil ? . Pam pun kurang 2oz . Kalau kita makan suppliment tambah susu badan , tak urut . Menjadi ke . Boleh naik semula ke susu badan kita ?

2 Các câu trả lời

pam susu ni sbnr nya mindset kena tenang dan positif. klu emosi tak stabil akan mempengaruhi jumlah susu.

Pam ikut jadual dh cuba? Sbb milkbooster kita xsma. Mcm sy, klu minum teh. Mmg berat payudara.