Susu badan

Hi semua nak tanya, siapa yang tak direct feed anak? Pam je ? Kalau pam kan berapa jam sekali utk taknak elak bengkak susu? #ingintahu #firstmom #bantusharing

5 Các câu trả lời

sy direct feed, tp ada join kelas breastfeeding kt TT.. dia ckp utk epmom, buat gap 2-3jam .. means dh pump 10am, next pump dlm 1-2pm pulak .. cmtu ..n stiap kli pump 20-30minit ..

4mo trước

sy ada letak gmbar kt atas, nnti tgk ye 🙏🙏

saya buat dedua tapi kalau bab pam, saya sampai penat la nak pam sebab asyik bengkak susu. sakit breasts. boleh dikatakan 2-3 jam sekali sya pump. penatnya…

4mo trước

Iyeeeeeeeeee !!! Mmg penat sbb bengkak susu. Dia mcm oversupply pun ada 😭😭😭😭 saya pam 5jam, mngkin sbb terlalu lama kot jadi bengkak terus hm penat nk urut lagi

3 jam sekali..make sure ada jadual pam

4mo trước

Penat 2-3jam 😣😣😣😣😣

2-3 jam sekali.

ni sis