Ingin tahu

Hai saya nak tanya Bsp paling ok wktu hamil brpe ye.. td saya check kat klinik nurse kata bsp saya tggi 5.3.. saya tak pernah kena kencing manis semasa hamil..mcm mne nk trunkan bg ok ye

4 Các câu trả lời

5.3 tu mse puasa pg ke? pkl 8 pnye bacaan ke? mcm sy dktr akar terang kn bacaan pg kne 4-5.3.. the rest yg lag 3x tu kne 4-6.7 shj..

Before breakfast < 5.3 After 2jam Breakfast / lunch / dinner < 6.7 Kena tau kiraan carbs utk kawal makan.

bacaan bawah 5.3....cuba jaga makan yg betul utk kencing manis

Yg cantik below 5 b4 makan..below 6.3 slepas 2jam makan ‘