ANAK PERTAMA 39 WEEK BELUM LAHIR

Hai.. saya nak tanya.. ada tak orang berpengalaman anak pertama overdue atau macam saya 39 week anak belum nak keluar... saya cuma bengkak kaki. Sakit belakang, sakit tumit, dan on off rasa kontraksi palsu. Tu pun selalu rasa kalau baring nak tukar posisi. Saya takut lah kalau overdue. 17 haribulan ni due saya. Tapi saya tak yakin dia keluar lagi. Sebab takda tanda lagi. 6 hari lagi..

7 Các câu trả lời

ank prmata 40w3d ank kedua 40w8d ank ketiga 37w3d wlupn lewat n cpt...alhamdulillah smua normal

3y trước

aminb mudahan2 mcmtu lain org lain nsib