Kontraksi sebenar atau palsu

Pengalaman lahir Anak pertama tak keluar air ketuban, jumpa pakar je terus warded sebab dia Kata kontraksi dah kuat...tapi Saya tak Tahu...Jadi Anak kedua Ni macam nervous la dok tunggu sakit tu...perut mengeras tapi konfius Nak pergi hospital ke tak..Hari ni dah start sakit kat celah bawah tu Nak Jalan pun seksa...dah tanda Nak bersalin ke? Kena pergi hospital ke? Kalau ikutkan kakak dia dulu lahir 38 wks Kira dah Sampai masa juga la Ni #seriusnanya

2 Các câu trả lời

untuk selamat better pergi hospital . kalau belum mase bole balik ruma. yg penting checkup dlu . take care.

hiii nak tanya, time anak pertama tu baby gerak ok ke?

5mo trước

ok je...jumpa pakar sbb dia X cukup berat ...last warded sbb kontraksi n Jalan dah buka