dah 39 week masih belum turun tanda

Ibu2 semua..doakan saya ya..dah 39 week tapi masih belum turun tanda..dah macam2 saya buat..tapi tetap tak ada tanda nak bersalin..doakan saya tak overdue ya..saya dah mula rasa stress sebab saya takut tak dapat bersalin normal..kalau ada petua atau tips lain,mohon share dengan saya ya..saya hargai sangat2.. #anakpertama #takadapengalaman

1 Trả lời

Due date sy pun khamis ni tapi baby seronok lagi guling2 dlm perut 😁

4y trước

Tu namanya braxton hicks. Memang suka mengeras dlm perut ni. Macam nak terkeluar je dari perut. Sy pun anak 1st ni, enjoy je 😁