Diapers

Hai. Saya nak mintak pendapat semua, lampin jenama apa yg elok ye untuk baby? boleh share tak ?

1 Trả lời

Setiap anak berbeza. Kena cuba setiap satu utk Pastikn anak x allergic. Lg satu carilah yg berkualiti, tebal, x mudah bocor dan menyerap kering. Sye guna genki.. Cutting kecik sikit. Anak baru 5 kg+ sye dah guna saiz L. Tp puas hati sbb susah nak bocor, n bila anak kencing even banyak sekali pun, permukaan pampers x basah. Yg ni sye suka sbb anak akan selesa.. Mcm kite pun kalau period, suka pad yg serap semua kan. Gitu jgk baby. Apetah lg kulit sensitip