Hamil Usia 37 tahun

Hai. Saya nak minta kata2 semangat utk teruskan 3rd pregnancy ni, sometimes saya rasa down sgt. Jarak usia dgn yang bongsu 8 tahun. Jujurnya saya takut risiko² bila dah lanjut usia ni. Sbb unexpected pregnancy sgt, saya siap dtg period 3 days before tahu sy pregnant. Now entering 11w. #helpandrespect

4 Các câu trả lời

jgn fikir sgt faktor usia tu awk..itu nama nya rezeki.. sy gugur berturut turut pon dh 3 kali.skrg pregnant lg 10w di usia 41thn.happy2 je..pk positif ok.kalau awk rasa lanjut usia, sy lagi lah lanjut usianya..😀moga kita n baby sihat² aje..

Sy pun 37tahun, ni anak 1st... n skg tgh pregnant kali ke3 lepas 2x gugur... Kita sama2 doa moga dipermudahkan ya. InsyaAllah 🤗

Fktor usia ke yg buatkn sis rasa down? Rasa xmmpu ke? ..Xpela sis, dh nama rezeki terima la dgn hati terbuka