Hamil Usia 37 tahun

Hai. Saya nak minta kata2 semangat utk teruskan 3rd pregnancy ni, sometimes saya rasa down sgt. Jarak usia dgn yang bongsu 8 tahun. Jujurnya saya takut risiko² bila dah lanjut usia ni. Sbb unexpected pregnancy sgt, saya siap dtg period 3 days before tahu sy pregnant. Now entering 11w. #helpandrespect

4 Các câu trả lời

Fktor usia ke yg buatkn sis rasa down? Rasa xmmpu ke? ..Xpela sis, dh nama rezeki terima la dgn hati terbuka